Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Balmaz Tészta

Ön itt jár: Kezdőlap >

Balmaz Tészta

 

 

 

A Balmaz Szociális Szövetkezet tulajdonképpeni elődje egy közfoglalkoztatottakat felkaroló kezdeményezésből indult 2014-ben. Ezáltal dolgozni vágyó, ügyes kezű helyiekre tettünk szert. Ez a lehetőség képezte az eredeti elképzelésünk alapját is. A tervezett feladatok végzésre alkalmas hely kiválasztását követően a 2015/16. évben a fentebb említett programok keretében a száraztészta készítő munkacsoport be tudott indulni. Kezdetben csak a helyi közétkeztetésre valamint a jól működő, komoly vásárló erővel bíró helyi termelői piacra koncentráltunk tésztáink eladásával.


 

A tésztaüzem

Üzemünk Balmazújvároson jött létre és a megszerzett tudás hasznosnak bizonyult, a lelkes fogyasztók szerint jó minőségű száraztésztát gyártottunk! Különösebb technikai háttér nélkül, csak kézi eszközökkel. Később, több lépcsőben tudtunk gépeket beszerezni, melyek segítik a konstans minőség folyamatos biztosítását.


 

A jelenleg 6 főt számláló csapat pedig jól teljesít. Folyamatos működéssel dolgozunk, készítünk, fejlesztjük tészta kínálatunkat, miközben a termékek értékesítésére egyre több helyen jelen vagyunk a piacokon. Megszerettek minket, és általunk kínált termékeinket is. Ma már büszkén mondhatjuk: sokan keresnek minket, és általunk tésztáinkat. Elégedettek vásárlóink, és ez a legfontosabb.


 

Tésztáink egy része kézzel készül, hagyományos módon, nagyobb része pedig már géppel gyártódik. Jelenleg 7 fajta, 63 féle prémium kategóriás száraztésztánk van forgalomban. A prémium kategóriát a Hajdú Gabona kiváló minőségű réteslisztjével, és kapirgálós tyúktojással érjük el. A tojásokat a mai napig kézzel, egyesével törjük.

Készítünk 4 tojásos, 8 tojásos tésztákat, petrezselyemzölddel tésztát, tojásnélküli és tojásos durumlisztből készült száraztésztákat, de repertoárunkat színesíti a chilis termékek sokasága, illetve teljes kiőrlésű tönkölybúzaliszttel készült szénhidrátcsökkentett termék is.


Díjak/elismerések:

2018 - Hajdúsági Expó „Kíváló termékdíj” elnyerése

2017 - Hajdúsági Expó „Kíváló termékdíj” elnyerése

2017 - jogot nyertünk a „Balmazportéka” márkajegy használatára

Rendezés:
351 Ft -tól
1.404,00 Ft/kg
290 Ft -tól
1.450,00 Ft/kg
540 Ft -tól
2.160,00 Ft/kg
550 Ft -tól
1.375,00 Ft/kg
350 Ft -tól
1.400,00 Ft/kg

Keresés