Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Békebeli Arany

Ön itt jár: Kezdőlap >

Békebeli Arany

 

"Ebben nőttem fel", édesapám 1996-ban kezdte az olajat sajtolni. Akkoriban még csak napraforgóolaj volt; később pedig átvettem az olajütőt, 2011-ben elkezdtem bővíteni a palettát.


 

Az olajütő

Telephelyük Görbeházán található, ahol hagyományos eljárással történik az olajok kinyerése.


 

Az olajok előállítása hidegen végzett sajtolással történik, ez egy tisztán mechanikus eljárás. A finomított olajokkal ellentétben, olajaik semmilyen oldószerrel és vegyszerrel nem érintkeznek. Hőhatást sem alkalmaznak a folyamatban, ezért a hidegen sajtolás a legkíméletesebb olajkészítő eljárás, ennek eredményeképpen, az olajaik a lehető legtöbb vitamint és ásványi anyagot tartalmazzák.


 

A mindennapi feladatok nagyrésze családon belül oszlik meg, illetve két további fő segíti munkájukat. Az ügyvezetői feladatok mellett Szabolcs foglalkozik a munkák irányításával, a beszerzéssel, adminisztrációval, szállítással és természetesen a berendezések beállításával, azok karbantartásával. Kedves felesége, Judit vállalja az értékesítéssel járó teendőket. Valamint, két munkatárs végzi a gépek kezelését, és a termékek csomagolását. 


Díjak/elismerések:

2012 - Hajdú-Bihar Megyei Minőségi Termék Védjegy elnyerése

 

Rendezés:

Keresés