Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Black Sheep

Ön itt jár: Kezdőlap >

Black Sheep

 

Minőségorientált kávépörkölés és kávékoncepció!

 

2010-ben kezdődött a sztori, mikor megnyitottam első saját vendéglátó egységemet. Ahogy minden téren igyekeztem jó minőséget nyújtani a vendégeimnek, kávéból sem csak egyszerű, középszerű bolti kávét akartam kínálni. Az akkor kapható kávék csomagolásai a származásról és a pörkölés mikéntjéről nem adtak információt. Emiatt úgy gondoltam: az a biztos, ha magamnak pörkölök és elindult a folyamat, a tanulás, a fejlődés, ami mára egy teljes kávé koncepció. A partnerek oktatásától kezdve, a professzionális kávépörkölésen át, koncepció összerakásig.

A másik szerelem: házi kovászos, királybúzából készített kenyerek sütése, melyeket Szabi a Pék szakmai felügyeletével fejlesztettünk ki.


 

Pörkölő és pékműhely

A kávék és kenyerek is Debrecenben készülnek, egy magas szinten ismert és elismert csapat révén.  Munkatársaink egytől egyig mind kávészerelmes ember, akiknek ez nem csak munka, hanem egyszerre szerelem is. Folyamatos az edukáció és a versenyzés, hiszen az jó lehetőség a fejlődésre is.


 

A Black Sheep egy fiatalos, friss, izgalmas, innovatív márka. A márka név elsősorban arra az attitűdre utal, mely a szokványostól eltérő, új utak keresését tartja fő célkitűzésének.

"MINDIG IS JÓT ÉS MINŐSÉGET AKARTAM ADNI MEGGYŐZŐDÉSBŐL, SZENVEDÉLYBŐL" - Tóth Gábor


 

A Black Sheep koncepciója átmenetet képez az újhullámos gyümölcsös kávék és a klasszikus sötétebb pörkölés között.  Missziónk a minőségorientált vendéglátásban való értékteremtés. A legkiválóbb, úgynevezett speciality minősített frissen szüretlet zöldkávékat vásároljuk meg, ami a kávé világtermésének a legfelső 1%-a, közvetlenül az ültetvényekről, majd partnereink számára megfelelő oktatással és teljes kávé koncepcióval kínáljuk. A maximális minőségellenőrzről személyes garanciát vállal Tóth Gábor cup taster és a Balck Sheep kávé koncepció tulajdonosa és kávépörkölője.

Hiszünk abban, hogy az újhullámos kávépörkölés és a tradíciók megférnek egymás mellett. Merítve a tradícionális olasz kávékultúrából, kiegészítve a legkiválóbb alapanyagokkal és technikai háttérrel, egy olyan fúziót hoztunk létre, ami előremutató lehet az új generációs gasztronómia számára.


Díjak/elismerések:

A Black Sheep-et az 5 legkedveltebb magyar kávépörkölő cég egyikének választották.

A kollégák sorra érnek el különböző kategóriájú magyar kávébajnokságokon komoly helyezéseket.

Rendezés:

Keresés