Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Debrecenhús

Ön itt jár: Kezdőlap >

Debrecenhús

 

 

A DebrecenHús, hússal foglalkozó, debreceni vállalkozásként csakis kiváló minőségű alapanyaggal dolgozik. A kiváló derecskei sertéshús és kálmánházi baromfi garancia a minőségre! De ez csak az alap; termékeiket magunk darabolják és készítik, titkos, saját recept alapján készülnek feldolgozott húsáruik és csakis hagyományos feldolgozási eljárásokat alkalmaznak, ez mind-mind hozzájárul a vásárlóik megelégedéséhez. Fiatal csapatuk fő célkitűzése a vevők folyamatos és kompromisszummentes kiszolgálása, melyben kiválóan helyt állnak, ezt büszkén kijelenthetjük! 


 

Mitől kiváló minőségű a derecskei sertéshús?

A derecskei Bold-Agro Kft. sertés üzletága 15 évvel ezelőtt indult. A 100%-ban magyar családi tulajdonban lévő vállalkozás célja, hogy a modern technológiák, a saját szántóföldön megtermelt GMO mentes takarmány és a szakmai elhivatottság felhasználásával kiváló minőségű, ízletes és tápláló sertéshúst állítson elő.

A kitartó munka és a szakmai elhivatottság elismeréseként 2014-ben AZ ORSZÁGBAN ELSŐKÉNT kapta meg a Kiváló Minőségű Sertéshús Védjegyet derecskei Bold-Agro Kft.


 

Mitől kiváló minőségű a kálmánházi baromfi?

A Kálmánházi Baromfifeldolgozó egy 1993-ban alakult 100%-ban magyar családi tulajdonban lévő vállalkozás. Saját szántóföldön megtermelt GMO mentes takarmánnyal táplálják a saját tenyésztésű baromfi állományt, majd ezt saját baromfi vágóhídon dolgozzák fel.

A baromfik takarmánya MENTES minden hozamfokozótól, hormontól és antibiotikumtól. Jelentős arányban kukoricát tartalmaz. Ettől lesz a Kálmánházi Baromfi hús HÁZIAS JELLEGŰ, MINDIG FRISS és KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ.


Rendezés:

Keresés