Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fizetés, szállítás

Szállítási díjak és információk:

 

Jelenleg a következő településekre szállítunk: Debrecen belterülete, Debrecen-Józsa, Debrecen-Bánk, Debrecen-Ondód, Debrecen-Pallag, Debrecen-Nagycsere, Debrecen-Haláp, Debrecen-Kismacs, Debrecen-Apafa.
A kiszállítás díja INGYENES határozatlan ideig, normál esetben egységesen 790 Ft.
A fentiektől eltérő településekre sajnos még nem áll módunkban kiszállítani, személyes átvételre előre egyeztetés esetén van lehetőség.
 

Mikor várhatom a megrendelt termékeket?

Minden héten hétfőn és pénteken szállítunk.
A hétfői szállítási napra vasárnap 14:00 óráig van lehetőség leadni a rendeléseket, a pénteki szállításra, pedig csütörtök 14:00 óráig.
FONTOS, hogy amennyiben a banki átutalásos fizetési módot választja, akkor a adott rendelés lezárásáig (vasárnap és csütörtök 14.00 óra) teljesítse a kifizetést! Amennyiben nem történik meg a számla kiegyenlítése a megjelölt időpontig, akkor megrendelését félbehagyottnak tekintjük és nem kezdjük meg a csomagok összeállítását!
Futáraink a szállítási napokon délután 16.00 órától kezdik meg a csomagok célba juttatását a rendelésben megadott szállítási címekre. Kiszállításkor telefonon értesítik a Megrendelőt, a várható szállítási időről.
 

Fizetési információk:

 

Banki átutalás

A gazdapakk.hu webáruházban megrendelt termékek ellenértékét banki átutalás útján rendezheti.
Számlaszám: (HU02) 1040 0339 8357 5149 4854 1026
Kedvezményezett neve: Jakab Róbert
Megjegyzés: Rendelés azonosító

 

Bankkártyás fizetés

Áruházunkban már bankkártyával is tud fizetni! 
Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.
 

 

Utánvétes fizetés

Webáruházunkban vásárolt termékeit utánvéttel is kifizetheti. Utánvét esetén futárunknál személyesen a csomag megérkezésekor van lehetősége kiegyenlíteni a rendelését készpénzben vagy bankkártya terminál segítségével. 

Keresés