Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hajdú serház

Ön itt jár: Kezdőlap >

Hajdú serház

 

"Fogyaszd mértékkel és felelősséggel!"

 

A serfőzés gyakorlata bizonyítottan több évszázadra tekint vissza Hajdúböszörményben. Ezt a hagyományos mesterséget élesztettük újra, amikor 2016-ban megnyitottuk a Hajdú Serház sörfőzde kapuit, hogy ízletes, friss helyi sörrel lássuk el a szomjazó embertársainkat.


 

A főzde

2 éve nyitottuk a sörfőzde szomszédságában a sörkertünket, ahol nyáron rendezvények, főzések, lábteniszbajnokság teszik változatossá a helyi programokat. Természetesen mindehhez friss csapolt söröket is biztosítunk.


 

Az elmúlt 5 évben több mint 20 féle sörrel leptük meg a fogyaszóinkat, akiknek a visszajelzései rendkívül fontosak számunkra. Célunk elsősorban helyben, a szűkebb régiónkban ismertté és kedveltté válni. Több vendéglátóhelyen termékeink állandó csapon vannak a megyeszékhelyen, illetve Hajdúböszörményben is.


 

Jó minőségű, friss és változatos söröket akarok kínálni. Ha az embereknek tetszik, akkor legyen az pilzeni, porter, pale ale vagy búza. Ha tetszik kisüzemi ha tetszik kraft, de lehet kézműves vagy akár „házi” is. Egy jó beszélgetéshez, sörözéshez válaszd a Hajdú Serház termékeit.


 

Rendezés:

Keresés