Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hárs Udvar

Ön itt jár: Kezdőlap >

Hárs Udvar

 

 

 

Családi vállalkozásunk alapjait 2020 márciusában fektettük le azzal a céllal, hogy gyermekeink mellett immáron szélesebb körben is elérhetővé tegyük az alternatív, gyógynövény alapú üdítőitalok, sütemények és édességek fogyasztását.

 


Minőség és megbízhatóság

Receptúráinkat nagy gonddal, kizárólag a legszükségesebb hozzávalókra korlátozva dolgoztuk ki. Technológiánkban törekszünk a gyógynövények hatóanyagainak sértetlen megőrzésére, ezért mellőzzük a hőkezelést, a vegyszeres tartósítást, valamint stabilizátorok hozzáadását.

Igény szerint beszerezhető nálunk termékeink laktóz-, tojás- és gluténmentes változata is.

 


Nem a kukának csomagolunk

Manufaktúránk a csomagolásmentes kereskedelem alapelveit tartja szem előtt, ezért palackozott termékeink esztétikus díszüvegben, pára- és mosogatógépálló, tartós vinyl címkével ellátva kerülnek forgalomba. Újratöltésükről az adott helyi kereskedő gondoskodik, akinél herbaszörpjeink és finomságaink lédig formában, gyűjtőcsomagolásban is beszerezhetők.

 


Őszintén és közvetlenül

Viszonteladóinkhoz személyesen szállítunk be, jelenleg havonta egy alkalommal. Nélkülözhetetlen számunkra a korrekt visszajelzés, melyet tőlük és vásárlóiktól kaphatunk, hiszen ezekre a tapasztalatokra is építünk a termékfejlesztés során.

 


Különlegességünk

Büszkék vagyunk rá, hogy az általunk készített termelői gumicukor egyedinek számít a piacon.

 


 

 

 

Rendezés:

Keresés