Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Joy by Honey

Ön itt jár: Kezdőlap >

Joy by Honey

 

"Az életnek fontos része, hogy megédesítsük a pillanatot."

 

Nagy Barna vagyok, a Joy by honey társalapítója. Célul tűztem ki, hogy ha már a természet megalkot egy ilyen csodát, mint a méz, akkor ezt eljuttassam az emberekhez. Ha pedig nem a méhekkel foglalatoskodom, akkor nagybőgősként járom a világot. Zenészként engem a méhek tánca, mindig azokat a táncosokat juttatja eszembe, akiket a fellépéseken látok pörögni, forogni. Nagyon fontos számomra, hogy a méz által is értéket tudjak adni az embereknek, akár csak a zenével. Mindezt harmóniában a természettel, mert a mézet mégis csak ajándékba kapjuk tőle


 

Szakmaszeretet

Édesapám mindig is méhészkedett. Úgy dongott körülöttük, mint a méhek az akácosban. Ő kedveltette meg velem ezt a mesterséget, ahogy a természet szeretetét is tőle örököltem. Ha ugyanis kicsit lassítunk életünk ritmusán, akkor mindig jut idő észrevenni a körülöttünk lévő csodákat, megélni örömteli pillanatokat, értékelni a természet gyönyörűségeit.


 

A mézfogyasztás növelése érdekében olyan formába öntöttük a méhek aranyló kincsét, hogy az a gyerekeknek és a felnőtteknek is vonzó legyen, továbbá egészséges alternatívát jelentsen cukor helyett minden étkezésnél. Szeretnénk élen járni abban, hogy mindenki egészséges édesítőt használhasson. Ráadásul izgalmas, egyedi ízeinkből mindenki megtalálhatja kedvencét.


 

Az életnek fontos része, hogy megédesítsük a pillanatot. De az nem mindegy, hogy ezt mivel tesszük. A méz, a legtermészetesebb édesítő a világon, csordultig van vitaminokkal, számtalan jótékony hatással is bír, ám mindenféle tartósítószertől, adaléktól mentes.

Ezért, fogtuk a legjobb minőségű akácmézet és csavartunk rajta egyet. Olyan új ízekkel párosítottuk, amelyek remekül harmonizálnak a mézzel. Ezzel új távlatokat nyitva a méz fogyasztásában. Tudatosan olyan ízpalettát alkottunk, ami minden napszakhoz illik. Legyen az egy napindító kávé, frissítő limonádé, egy forró tea, vagy éppen egy esti kakaó


Díjak/elismerések:

2021 - WOLDA NEMZETKÖZI ARCULATI VERSENY - Logo & Packaging kategóriában Bronze minősítés

2020 - Marketing Diamond Awards - Design és kreatív kategóriagyőztes

Rendezés:

Keresés