Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Mangalica paraszt kolbász csemege 280-320g

Ár:
1.596 Ft
Menny.:db
Szerezhető hűségpontok: 16
Cikkszám: G015-002
Elérhetőség: 29 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Kövér Tanya

Leírás és Paraméterek

Termékünk minőségi alapanyagokat tartalmaz és fenntartható gazdálkodásból származik. Selymes, kellően zsíros ízhatású, saját, fél szabad tartású mangalica sertéshúsból, kistermelői fűszerpaprika felhasználásával készült. Évtizedes, házi füstölés technikánk és saját fakeverékünk segítségével izgalmas és állandó minőségű füstölt kolbászokat tudunk biztosítani.

A füstölt kolbász az egyik legsokoldalúbb étel. Ha van belőle otthon, biztos nem maradunk éhen, sőt, alighanem jót fogunk enni. Hatalmas előnye, hogy fogyasztható úgy is, ahogy van, de finom főtt ételeket is készíthetünk, ha van otthon kolbász, meg még valami. Elképzelhetetlen nélküle a rakott krumpli, a paprikás krumpli, de a lecsónak is egy finom kolbász adja meg az igazán jó ízt. A magyar konyha különösen szereti használni a fűszeres kolbászt, amellyel számos ételt feldobhatunk.

Ahogy minden füstölt terméket, a kolbászt is száraz, hűvös és szellős helyen kell tárolni fellógatva. A legjobb hely erre a kamra, padlás vagy a pince. Ha erre nincs lehetőség, a hűtőszekrény is jó megoldás. Fontos, hogy a kolbász szellőzni tudjon, így sokkal tovább őrzi meg az ízeket.  Ebben segít, ha csomagolás nélkül tároljuk.

Összetevők mangalica sertéshús, szalonna, sertés vékonybél, fűszerpaprika, őrölt kömény, fokhagyma, őrölt fekete bors, só
Tápérték tartalom 100gramm/100ml termékben
Energia 1320.12 kJ / 315.06 kcal
Zsír 28.90 gramm
- amelyből telített zsírsavak 4.73 gramm
Szénhidrát 0.34 gramm
- amelyből cukrok 0.00 gramm
Fehérje 13.51 gramm
2.35 gramm

Leírás

Termékünk minőségi alapanyagokat tartalmaz és fenntartható gazdálkodásból származik. Selymes, kellően zsíros ízhatású, saját, fél szabad tartású mangalica sertéshúsból, kistermelői fűszerpaprika felhasználásával készült. Évtizedes, házi füstölés technikánk és saját fakeverékünk segítségével izgalmas és állandó minőségű füstölt kolbászokat tudunk biztosítani.

A füstölt kolbász az egyik legsokoldalúbb étel. Ha van belőle otthon, biztos nem maradunk éhen, sőt, alighanem jót fogunk enni. Hatalmas előnye, hogy fogyasztható úgy is, ahogy van, de finom főtt ételeket is készíthetünk, ha van otthon kolbász, meg még valami. Elképzelhetetlen nélküle a rakott krumpli, a paprikás krumpli, de a lecsónak is egy finom kolbász adja meg az igazán jó ízt. A magyar konyha különösen szereti használni a fűszeres kolbászt, amellyel számos ételt feldobhatunk.

Ahogy minden füstölt terméket, a kolbászt is száraz, hűvös és szellős helyen kell tárolni fellógatva. A legjobb hely erre a kamra, padlás vagy a pince. Ha erre nincs lehetőség, a hűtőszekrény is jó megoldás. Fontos, hogy a kolbász szellőzni tudjon, így sokkal tovább őrzi meg az ízeket.  Ebben segít, ha csomagolás nélkül tároljuk.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés