Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Parajdi só

Ön itt jár: Kezdőlap >

Parajdi só

 

Plinius szerint: „A kristálysó az emberiség legfontosabb orvossága.”

 

Lakatos Károlynak hívnak. 
Öt éve kezdtem a Parajdi só forgalmazásával foglalkozni. Az egyik gyermekünk asztmás, az ő terápiás kezelésére kezdtük alkalmazni a parajdi sót. Így kezdődött minden. 

 

A parajdi só

A parajdi só az Ősóceán kiszáradásakor keletkezett, minden ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz.

Ez a kézzel bányászott és aprított só mentes mindennemű környezeti szennyeződéstől, adalékanyagtól. A parajdi só abban különbözik a többi sótól, hogy (ez küllemében is látszik) nem vonják ki belőle a természetes iszapot, ami egyedülálló természetes olajesszenciát tartalmaz. Tapasztalhatjuk a fürdősó használata után, hogy egy finom iszapréteg marad a víz leengedése után a kádban. Ezt az iszapot használják a gyógyászatban is.


 

A kapható sók közül a parajdi (Erdély) a világon az egyik legjobb minőségű, 84-féle ásványi anyagot tartalmaz, valamint azt a természetes Őstengeri iszapot, amit a legtöbb a piacon kapható sóból kivonnak; finomítják, feldolgozzák, színezik.

Hagyományos füstölési eljárással készített fűszersóm alapja, ugyanúgy a magas ásványianyagtartalmú parajdi só.


 

Attól függően, hogy milyen problémát szeretnénk kezelni, a parajdi sót többféleképpen használhatjuk: inhalálásra, vízben föloldva ivókúrára vagy fürdőzésre, és persze ételeinkhez adagolva a konyhasó vagy asztali só helyettesítésére is alkalmas, annál jobb ízű és sokkal egészségesebb. A parajdi só támogatja és serkenti az anyagcserét, így kifejezetten ajánlott cukorbetegség és túlsúly esetén is.


 

Rendezés:

Keresés