Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Pecsenyezsír hagymás (180g) sütéshez, vaj helyett

Ár:
1.045 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Hortobágy Angus
Szerezhető hűségpontok: 11
Egy igazi kuriózum: Angus pecsenyezsír sütéshez, húsokhoz, pirítósra.

Leírás és Paraméterek

GMO mentes Angus pecsenyezsír, amit a Grillakadémia receptúrája alapján konfitált hagymával, metélőhagymával fűszereztünk. Használd húsok, steakek sütéséhez, köretek, tálalt húsok ízesítésére vagy akár kenyérre, pirítósra. 

A Hortobágy Angus elvei szerint marháinkat szabadon, stresszmentes körülmények között tartjuk a Hortobágyi Nemzeti Park területén, szálas takarmányon. A hizlaldában állataink kizárólag GMO mentes tápot kapnak és mindennemű hormonkezelést, káros beavatkozást elutasítunk. A marhákat a kíméletes tartás és a húsminőségi szempontokat szem előtt tartva stresszmentes körülmények között tartjuk és vágjuk . Az állataink általában 20-22 hónapos kor előtt nem kerülnek levágásra,  így biztosítjuk a megfelelő érettséget a sok vizet tartalmazó - ma sok helyen megszokott - korai vágások eredményével szemben. 

Húsaink saját magunk által megrendelt laborvizsgálatok által bizonyítottan kiemelkedően magas A, D és B6, B12 vitamin, magnézium, cink, vas  és kálium tartalommal bírnak.

Összetevők Angus zsír faggyúból, fűszerek (vöröshagyma, metélőhagyma, só, bors)

Leírás

GMO mentes Angus pecsenyezsír, amit a Grillakadémia receptúrája alapján konfitált hagymával, metélőhagymával fűszereztünk. Használd húsok, steakek sütéséhez, köretek, tálalt húsok ízesítésére vagy akár kenyérre, pirítósra. 

A Hortobágy Angus elvei szerint marháinkat szabadon, stresszmentes körülmények között tartjuk a Hortobágyi Nemzeti Park területén, szálas takarmányon. A hizlaldában állataink kizárólag GMO mentes tápot kapnak és mindennemű hormonkezelést, káros beavatkozást elutasítunk. A marhákat a kíméletes tartás és a húsminőségi szempontokat szem előtt tartva stresszmentes körülmények között tartjuk és vágjuk . Az állataink általában 20-22 hónapos kor előtt nem kerülnek levágásra,  így biztosítjuk a megfelelő érettséget a sok vizet tartalmazó - ma sok helyen megszokott - korai vágások eredményével szemben. 

Húsaink saját magunk által megrendelt laborvizsgálatok által bizonyítottan kiemelkedően magas A, D és B6, B12 vitamin, magnézium, cink, vas  és kálium tartalommal bírnak.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés