Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

A gazdapakk.hu projektről körmondatokban :D…

 

Néhány hónappal ezelőtt egy baráti beszélgetés alkalmával, arra a megállapításra jutottunk, hogy nem vagyunk megelégedve a kialakult vásárlási lehetőségeinkkel és biztosak voltunk benne, hogy ez egy darabig nem is fog változni... 

Sajnos nem egyszerű ez a helyzet és mindenki úgy alkalmazkodott hozzá, ahogyan éppen arra lehetősége volt.

Az ismerősi körben vannak termelők, akik hasonlóan látták a kialakult körülményeket, ezért úgy döntöttünk, hogy létrehozunk egy saját platformot, ami megoldhatja a problémáinkat. Így akkor is hozzájuthatunk a kedvenc termelői élelmiszereinkhez, ha arra az éppen aktuális Covid-os, karanténos, kijárási tilalmas helyzet nem biztosít lehetőséget vagy éppen gátat szab neki.

Eleinte valóban nem volt több az ötlet, egy baráti kezdeményezésnél, ami kimerült a saját magunk és a hozzánk közel állók ellátási problémáinak megoldásában.

 

Nem vagyunk vérbeli kereskedők, nem vagyunk termelők és nincs családi gazdaságunk sem. Nincs ezer éves tapasztalatunk a webfejlesztésben és nem vagyunk online marketing guruk. Az igazat megvallva mérnökök vagyunk.

 

Az eddigi tapasztalataink arra voltak jók, hogy minél előrébb haladtunk a problémánk megoldásával, annál komplexebb lett a rendszer. Most pedig itt állunk egy digitális termelői piactérrel, ami készen áll kiszolgálni egy városnyival több embert, mint amire először gondoltunk. De teljes mellszélességgel állunk a feladat mögé, igyekszünk szívvel-lélekkel és termelői élelmiszerekkel kiszolgálni a vásárlóinkat, ezzel támogatva a környékbeli gazdákat.

Elkötelezettek vagyunk a termelőink népszerűsítése mellett, elősegítve a hazai munkaerővel előállított minőségi magyar élelmiszerek terjedését.

 

gazdapakk.hu

Keresés