Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Székelykáposzta - csirkemellel

Székelykáposzta - csirkemellel Gyorsan elkészíthető, tápanyagban gazdag étel Piroska receptje szerint!

Hozzávalók:

 

 

Elkészítés:

A vöröshagymát a kacsazsíron megdinszteljük, hozzáadjuk a kockára vágott csirkemellfilét, majd pár perc sütés után, amint a husi kifehéredik, mehet rá a káposzta. Fűszerezzük, a sóval óvatosan bánjunk, mert a káposzta is sós, emellett a paprikakrém is.
Fedő alatt puhára főzzük. Ha szeretjük, amikor picit roppan a fogam alatt a savanyúkáposzta, akkor ne főzzük túl! 
Amikor már majdnem elkészült behabarjuk.
Langyos hőmérsékleten tálaljuk, másnap is csak nagyon picit szoktunk rámelegíteni és úgy mégjobban esik ebben a forróságban. 

 

Forrás: Boldogság fűszere és fakanala - gasztroblog

Keresés