Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Üvegbe zárt Hajdúbagos

Ön itt jár: Kezdőlap >

Üvegbe zárt Hajdúbagos

 

 

 

2011. óta végzünk mezőgazdasági őstermelői tevékenységet. Elsősorban gyümölcsök, zöldségek termesztésével és feldolgozásával foglalkozunk. A gyümölcsök feldolgozása hagyományos üstben történő főzés, majd besűrítés alapján történik, a kézműves jelleget megőrizve, törekedve a teljesen tartósítószer-, mesterséges színezék- és ízfokozómentes előállításra.


 

A kert

A Hajdú-Bihar megyei Hajdúbagoson található családi gazdaságban történik a zöldségek és gyümölcsök nevelése. A helyi, homokos talajadottságok nem könnyítik meg munkánkat, de igyekszünk a maximumot kihozni terméseinkből. A termékek készítése és csomagolása teljes mértékben kistermelői szinten történik, mellőzve minden ipari technológiát. A család minden tagja kiveszi részét az egyes részfolyamatok ellátásából.


 

Terméklistánk szezonális, az aktuális évszaknak megfelelő.

Igazán különleges termékeink, melyek egyáltalán nem hétköznapiak: bon-bon lekvár, borlekvár, muskotályos birsalmalekvár.


Díjak/elismerések:

2019 - III. Nemzeti Szörp és Lekvárverseny: Kékszőlő lekvár - bronz díj; Eper-Bodza szörp - ezüst díj; Eper szörp - arany díj; Eper-Málna-Meggy lekvár - nagy arany különdíj

 

Rendezés:

Keresés