Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Vegi Pont

Ön itt jár: Kezdőlap >

Vegi Pont

 

"Egészséges köret és snack!"

 

A Vegi Pont Kft. jogelődjét beleértve, 1991 óta foglalkozik savanyúságok készítésével. Büszkék vagyunk rá, hogy magyar tulajdonban lévő üzemünk hazai termelésű zöldségeket dolgoz fel a nyírségből és a hajdúságból. Termékeinket hagyományosan savanyítjuk, cukor hozzáadása nélkül. Fő termékünk a hordós káposzta és káposztalevél, melyet egyedi módon, konyhakész állapotban csomagolunk.


 

A savanyító

Üzemünk Polgár külterületén található, ahol kizárólag környékbeli alapanyagokat dolgozunk fel a legnagyobb szakértelem és odafigyelés mellett. Termékpalettánkon számos közkedvelt savanyúság megtalálható, a klasszikusoktól egészen az újításokig.


 

Az üzemet Galatea 4 éve fiatal vállalkozóként vezeti, melyhez a Corvinus Egyetem Élelmiszerbiztonsági és - minőségi mérnök szakát végezte el. A több, mint 30 éves tapasztalat és friss mérnöki szemlélet segítségével magas minőségű, házias termékeket állítunk elő.


 

Küldetésünk, olyan tudatos közösség kialakítása, akik tudatában vannak a helyi élelmiszerfogyasztás és az egyszerű technológiai megoldások fontosságával. Az így létrejött csoportok segítik a helyi termelőket és feldolgozókat. 


 

Rendezés:

Keresés